Activiteiten

Venster Expositie

1 t/m 24 september 2023
Galerie de Sleedoorn in Zetten.

Tijdens de expositie is werk te zien van diverse leden van het kunstenaarscollectief Het Venster.

De kunstenaars presenteren recent werk in diverse technieken en uiteenlopende stijlen. Uit de geëxposeerde werken spreekt de persoonlijke aanpak en het gebruik van inspiratiebronnen van de diverse kunstenaars.

Kortom, een ode aan de kunst in al zijn beeldende en kleurrijke verscheidenheid.

Uitwaaien Magazine

2e editie
Uitwaaien magazine.

Ik ben blij met mijn bijdrage aan de 2e editie van het Uitwaaien magazine. Thema van deze uitgave is Stilte.

We hopen je te zien tijdens het lanceringsevenement op 13 juni 2023 om 20u in de Bblthk.

Bewogen Beelden

3 t/m 26 maart 2023
Galerie de Sleedoorn in Zetten.

Van 3 tot en met 26 maart 2023 is in Galerie de Sleedoorn te Zetten een duo expositie te zien met abstract beeldhouwwerk in steen van Peter Balk en foto’s van Kees de Ruijter. In de werken van beide kunstenaars speelt de natuur en een intuïtief maakproces een belangrijke rol. Zowel de beeldhouwwerken van Peter als de foto’s van Kees ontstaan vanuit waarneming van het materiaal.

Muziek geïnspireerd door kunst


Als verschillende kunstdisciplines samenkomen, versterken ze elkaar.

25 September 2022 liet componist en pianist Margin Alexander zich onder andere door mijn werk inspireren in een boeiende muzikale beelden tentoonstelling “Imagine the Sounds” in New York. Ik heb met volle teugen genoten van zijn optreden.
 
De klankkleuren van de muziek die Margin speelde bij mijn beeld “The Light in Between” versterken het beeld en leiden je door het impressionistische landschap.

Op de short list

september 2022
ICM Photography Magazine 

Het ICM Photography Magazine schrijft elk kwartaal een uitdaging uit voor Instagram en Facebook. Zo ook voor de september uitgave van dit jaar. Van de ruim 718 inzendingen op Instagram ben ik op de shortlist terecht gekomen. Blij met deze erkenning gezien het prachtige abstracte beeld waarmee Elle Colquitt de winnaar is van de uitdaging in dit kwartaal. Maar ook de verbazingwekkende creativiteit van de andere deelnemers op de shortlist.
Mijn beeld is gemaakt in Noorwegen.

Weekly Admin Pick Six

14 maart 2021
ICM Photography Magazine 

Best wel trots.
Dit weekend door Kaisa Sirén, een van de beheerders van de Facebook pagina van het ICM Photograly Magazine, uitgekozen bij de “Weekly Admin Pick Six”.

Scroll naar boven